Budějckej X-treme 2015

04.01.2016 22:03

Poslední turnaj sezony se konal 10-11.10.2015 a jak již název napovídá, v Českých Budějovicích. Byl to velký mezinárodní turnaj o 49 družstvech v 8. Divizích.

Podařilo se, i v rámci hostování, postavit dvě družstva, by co víc, zakomponovat i 2 nováčky.

Tedy Tsunami 1: nováček Mia ( Michal Hirš), Ace (A. Plášilová), Fleck (L. Plášil), Ceero (M. Moravcová), hostující Marley (Lucka Chvojková)   -   5. divize

Tsunami 2: Gina, Easy ( M. M.), Darth ( L.P.), Betty ( Monča Břichnáčová), půjčený Echo ( L. Nováková), nováček Bára ( Bára Kocourková).   -   7. Divize

Tsunami 2 mělo za úkol předně rozběhat Báru a pravděpodobně uzavřít bohatou Darthovu kariéru, inu věk nezastavíte, ale poslední slovo padne z jara.

     V různě nakombinovaných sestavách byla dvojka po sobotě 6tá, tedy poslední, ale se splněným úkolem. Neděle tedy o to těžší, ale interní poznámky hovořily jasně – při troše štěstí máme i na „bednu“.  A mnoho nechybělo, prokousali jsme se na 4. místo, což je pro sporadicky startující 2ku a hlavně pro Báru, úspěch a nedocenitelná zkušenost.

Tsunami 1 se pro změnu chtělo umístit a zkusit dostat z nováčka Mii, maximum...

To se po prvním So. rozběhu začalo dařit až nečekaně a časem 18,58 jsme se bezpečně usadili na prvním místě, které vydrželo až do konce. Neděle tedy nahrávala možná že až příliš výhodně a zprvu zaskočení soupeři se dobře připravili. Naštěstí druhá prohra přišla až ve finále a to 3:2, tedy 2. místo a opět úspěch i s nováčkem Miou, která si prožila křest ohněm a ač na pár chyb, rozhodně nezklamala.