Crazy Cup - Svijanský Újezd 2015

30.06.2015 18:29

Tento turnaj bez zbytku naplnil svůj název. Odjížděli jsme s dvěma družstvy – Tsunami1 , které mělo obhajovat třetí místa z minulých turnajů a Tsunami2-Vlnky, které bylo postaveno ve spolupráci s týmem Adrenalin Flyers spíše pro radost a rozběhání našeho nováčka Caily.

Tsunami1 – Gina, Flek, Ceero, Easy, Snowy.

Tsunami2 – Darth, Caila, Eimee a půjčení Echo, Mimi……………--Linziee.

K sestavám nemá cenu nějaký komentář, protože by to vypadalo že si kapitán pořád stěžuje a brečí… Jen snad že druhému družstvu v sobotu ráno vypadla Eimee, proto se narychlo dopsala Linziee, která už rok a pul nezávodila a shodou okolností přijela s paničkou. O jejích zádech nemluvě.

Sobota – Tsunami1 - běhala se rychlostní zkouška a po všech třech rozbězích to nevypadalo bůhví jak nadějně, ale žít se s tím ještě dalo, 5. Místo a jako již tradičně soupeř pro první nedělní rozběh byl Crazy balls III.

Neděle - papírově pro nás hratelné, ale jak už to bývá statistika je jedna věc a závod druhá. Z vedení 0:1 jsme vyprodukovali prohru 3:1 po vlastních chybách.  Další prohra v turnaji už by byla konečná a vzhledem k soupeři i velmi reálná. Dajavera Yfitmin – za stavu 2:0 se začali dít věci, jejich poslední pejsek byl již asi unavený a začal dělat chyby a rázem bylo srovnáno 2:2 a pak i konečné vítězství 2:3. A jdeme dál…   Tsunami se rozjelo: odveta s CB 1:3, dále Pilsen FAST 1:3 a byli jsme ve finále, tam už nám tedy po tak dlouhém dni ( a noci J ) došlo. Prohráli jsme s favoritem Dog Dragons3  3:0 a bylo z toho naprosto skvělé 2.místo!

Sobota – Tsunami2 – vlnky - všichni podali standardní výkony včetně ještě ne uplně fit Dartha a nerozběhané Linziie. Výborně se dařilo Caile na jejím prvním trnaji. Bylo z toho také 5.místo a neděle vypadala nadějně. Ovšem tato 6.divize nebyla úplně vyrovnaná, takže těžko soupeřit s družstvy která jsou o vteřinu a něco rychlejší, ovšem zabojovali jsme a konečné 4.místo je pro takto poskládaný tým skvělé.

Ted máme tak trochu letní pauzu a příprav na mistrovství Evropy. Jsme nalosováni do 10.Divize.