M.E.D.'s Trophy 2023

11.06.2023 22:40
Je za námi další flyballový víkend - turnaj MED's Trophy se konal v Pláních u Plzně a RUNami vyrazilo opět s družstvy A a B.
 
RUNami A (Tsunami - Libor s Fíkem, Míša s Blackem, Hanka s Butchem, R.U.P - Monča s Eliou, Ilča s Čoko)
měli od trenéra jasné zadanání: na turnaji potvrdit roli favorita ve své druhé divizi a upevnit pozici v kvalifikaci na MČR. S našimi dosavadními časy se tento turnaj nejevil nijak těžký. Do sestavy se vrátil Black již v lepší formě, než na Eagar's Cupu, takže očekávání byla vysoká. Hladký průběh soboty nenaznačoval žádné komplikace, s časem 16,59 s jsme obsadili průběžné 1. místo ;-) V neděli nám ale Elia začala pouštět míčky a společně s pár špatnými střídačkami jsme se rázem ocitli na 4. místě ve 2. divizi Jooo ve flyballu nemáš nikdy nic jistý :-P
 
RUNami B (Tsunami - Andy s Angie, Naďa se Zafi, Pavla s Ajsy, R.U.P - Kamča s Favim, Jana s Kodym a Iva s Hettie)
vyrazili do boje s novou motivací a to kvalifikovat se také na MČR  Nutno říci, že to vzali zodpovědně a s posilou Angie už umí běhat i pod 19 s. Po sobotním snažení z toho bylo průběžné 2. místo. V neděli ovšem frčeli jak profíci. Parádní výkony psů i psovodů je nakonec dovedly až k vítězství - 1. místo ve 4. divizi bez ztráty kytičky!
 
RUNami A - 4. místo, 2. divize
RUNami B - 1. místo, 4. divize
 
Videosetřih z našeho víkendu můžete shlédnout na našem FB ;-)