Turnaj Flyvaryors

22.05.2023 13:53
V neděli jsme se vrátili z parádně prosluněného víkendu, který jsme strávili na druhém flyballovém kvalifikačním turnaji v Blšanech.
RUNami A bojovalo ve 2. divizi a jelikož nám na poslední chvíli vypadla Andrejka s Angie, využili jsme nabídky Simči z Crazy Balls a přidali její Aivee do družstva.
Složení tedy bylo následující (Tsunami - Libor s Fíkem, Hanka s Butchem, R.U.P - Ilča s Čoko, Monča s Eliou a Simča s Aivee - Crazy Balls).
RUNami B bojovalo v 5. divizi a skládalo se především z našich nováčků (R.U.P - Jana s Kodym, Kamča s Favim, Iva s Hettie, Tsunami - Pavla s Ajsy a Naďa se Zafi).
Kody již nasbíral zkušenosti na Eager's Cupu, ale pro Faviho a Zafi to byl první řádný křest ohněm, který zvládli ovšem skvěle a pár chybiček, které se v bězích vyskytly, nesli na hrbu spíše psovodi  :-)
V sobotu se oboum družstvům dařilo, "A" si zaběhlo sezóní maximum 16,85s a do neděle postupovalo z 1. místa.
"B" se seběhávalo, ladilo starty a střídačky, a i přesto šlo do nedělního DE z 3. místa s potenciálem nedělní výsledek ještě vylepšit.
Áčko si v nedělním rozběhu svou výhrou pojistilo seminfinále. V druhém rozběhu už se nám tolik nedařilo a vítěžství si připisovali soupeři. Třetí rozběh byl bohužel náš poslední. Souboj s Dumble Dogs G byl napínavý a velmi vyrovnaný. Zakutálený míček a dvě předčasné střídačky nás však připravili o vítězství. RUNami A tak skončilo na 3. místě.
I Béčko zahájilo první nedělní rozběh vítězstvím. V druhém rozběhu je s těžkými soupeři pozlobil na dráze Favi a o možné výhře nemohla být ani řeč. Třetí rozběh byl také poslední, soupeřem bylo opět družstvo z našeho prvního rozběhu. Tentokrát už se nám ale nepodařily uhrát lepší střídačky, které pro nás znamenaly pomalejší časy a následnou prohru.
RUNami B se tak umístilo, stejně jako "A", na 3. místě.
Závody jsme si užili, Blšany jsou skvělé místo pro turnaj - perfektní povrch, velký výber jídel, rybník, který pesani v teplém počasí velmi ocenili. Krásné ceny, výsledky online, super atmosféra... díky Flyvaryors!
 
Fotografie na FB :-)