MANIC CUP 2015

20.06.2015 18:49

13-14.6.2015 byl další turnaj tentokrát v Krupce.

Podle příslibů z minula a podle tréninků, jsme se těšili, že se nám po dlouhé době podaří postavit zase dvě družstva. Bohužel tyto krásné vyhlídky vzaly asi 4 dny před uzávěrkou turnaje za své, a jak se říká, že neštěstí a smůla nechodí po horách, ale po lidech v našem případě po psech byla tady. 3 psi základní sestavy prvního týmu postihli zranění a rozkulhali se nám. Startovné zaplacené, přihláška poslána. Nezbylo nic jiného než se pokusit to nějakým způsobem zachránit. Velké díky patří Andree Soldánové za zapůjčení Flecka a opět se podařilo zajistit hostování Huga, stejně jako na Eagersu.

Tedy v naprosto neseběhané sestavě A to ve složení: Gina, Fleck, Hugo, Ceero a Snowy jsme vyrazili. Zranění zůstali Darth, Ace a Easy. Ovšem jedna věc jsou problémy s nominací a druhá je samotný turnaj, a pokud budu trochu předbíhat, tak Tsunami má sílu. V sobotním speed trialu jsme si zaběhli čas 19:47 což nebylo ani špatné ale ani nijak oslňující vzhledem k možnostem nasazení do nedělního pavouka. Na druhou stránku pro mě celkem slušný výkon vzhledem k zmiňovaným problémům. Stačilo to na 4 místo a nedělního soupeře Crazy balls III. – papírově přijatelný soupeř. Ovšem na čísla se nehraje a co čert nechtěl, prohráli jsme 1:3. Tzn. Další klopýtnutí by již znamenalo konec.

Další soupeř, ve spodní části pavouka, byly Dog Dragons 3. Tady jsme již prokázali kvality a vyhráli 3:1, a byl z toho posun do čtvrtfinále, kde na nás čekalo příjemné překvapení v podobě FUN Jumpers – nejslabšího družstva naší divize. A podařilo se další výhra, a to 3:0. Rázem z toho bylo jisté 3tí místo. Další v řadě už byli favorité – Green P Pirates. Po vyrovnaném boji z toho byla prohra 3:1 a obhájení 3. místa.  Vzhledem k okolnostem vynikající úspěch. Tsunami do toho…….

26 až 27.6. Jedeme na turnaj do Svijanského Újezda na Crazy cup. Držte palce, reportáž zase přineseme.